Beveiligingsfirma

Een beveiligingsfirma voorziet u van verschillende vormen van beveiliging. En iedere manier van beveiligen biedt invulling aan een ander soort behoefte. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een beveiligingsfirma die gespecialiseerd is in de beveiliging bij evenementen, winkels of bedrijven of firma’s die particulieren helpen te beveiligen zoals een alarminstallateur. Weten welke beveiligingsfirma bij u past en wat voor u de kosten voor het inhuren hiervan zijn? Lees dan snel verder.

De prijs van het inhuren van een beveiligingsfirma

Beveiligingsfirma’s bieden verschillende diensten aan. En iedere dienst heeft een ander kostenplaatje. Om u een overzicht te bieden van de kosten per dienst dat de beveiligingsfirma biedt, hebben wij onderstaand schema gemaakt.

Type beveiligingEenmalig of per maand/uurKosten (incl. arbeidskosten en btw)
ObjectbeveiligingPer maand€ 250
WinkelbeveiligingPer uur€ 20
HorecabeveiligingPer uur€ 35
BedrijfsbeveiligingPer uur€ 32
AlarminstallateurEenmalig (per installatie)€ 150 - € 1.700

Een beveiligingsfirma helpt u met het beveiligen van uw inboedel of koopwaar. En iedere beveiligingsfirma hanteert hiervoor een eigen prijs. Zo loopt het prijsverschil tussen de firma’s al op tot 40%. U kunt hier optimaal gebruik van maken en daarvoor bent u op het juiste adres. Vraag gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van beveiligingsfirma’s of alarminstallateurs bij u in de buurt. Leg de offertes na ontvangst naast elkaar en kies de meest voordelige er tussenuit. De aanvraag is al na 2 minuten gedaan en binnen 2 werkdagen heeft u de offertes ontvangen.

Inbreker raam

Soorten beveiliging die een beveiligingsfirma biedt

Een beveiligingsfirma is een bedrijf dat zich bezig houdt met allerlei beveiligingskwesties. Een beveiligingsfirma kan zich richten op een zakelijke doelgroep, op particulieren of op allebei. Er zijn 6 soorten activiteiten die beveiligingsfirma’s uitvoeren.

  • objectbeveiliging
  • winkelbeveiliging
  • horecabeveiliging
  • bedrijfsbeveiliging
  • evenementenbeveiliging
  • alarminstallatie (particuliere beveiliging)

Objectbeveiliging

Zoals de naam al beaamd: objectbeveiliging draait om de beveiliging van een object. Denk hierbij aan een gebouw, terrein, beveiliging bij een portier, etc. Bij de beveiliging van zo’n object worden altijd een of meerdere beveiligers ingehuurd bij de beveiligingsfirma. Deze objectbeveiligers hebben de taak het object in de gaten te houden door bijvoorbeeld het registreren van bezoekers en het surveilleren van het object.

De beveiliging van een winkel door een beveiligingsfirma

U kent ze wel: de beveiligers die bij de uitgang staan van een winkel. Doordat winkeldiefstal in cijfers groeit ziet u deze beveiligers steeds vaker. Een andere manier van hoe een beveiligingsfirma een winkel beveiligt is door het plaatsen van detectiepoortjes bij de uitgang van de winkel of het beveiligen van kleding door middel van beveiligingstags.

Beveligingsfirma detectie

Horecabeveiliging

In het uitgaansleven vinden helaas veel incidenten plaats. Volgens de wet is het inhuren van beveiliging bij een evenement daarom verplicht. De hoeveelheid verplichte beveiligers is afhankelijk van het soort evenement en wordt bepaald door de gemeente bij de aanvraag van een vergunning. De beveiligers moeten in het bezit zijn van het volgende:

  • Een uniform met duidelijk zichtbaar V-teken en logo van de beveiligingsfirma
  • Een diploma van de beveiliger-2 opleiding

In tegenstelling tot de meeste andere vormen van zakelijke beveiliging gaat het bij horecabeveiliging om het bewaken van gasten. Daarnaast zijn er veel eisen omtrent de beveiliging van een evenement. Huur daarom bij het organiseren van een evenement altijd een beveiligingsfirma in.

De beveiliging van een bedrijf door een beveiligingsfirma

Ieder bedrijf krijgt te maken met eigen risico’s. Deze risico’s bevinden zich meestal in de veiligheid van het personeel of in de diefstal van bedrijfsinformatie of -goederen. De impact voor diefstal bij een bedrijf kan zeer groot zijn. Een beveiligingsfirma kijkt samen met het bedrijf wat noodzakelijk en mogelijk is. Voor de meeste bedrijven zal de beveiligingsfirma een alarminstallateur langs laten komen voor het plaatsen van bijvoorbeeld een alarminstallatie of een beveiligingscamera.

Beveiligingsfirma security

Een alarminstallateur

Een alarminstallateur is gespecialiseerd in de aanleg van verschillende soorten alarminstallaties. Om een overzicht te bieden van de prijs per soort installatie hebben wij onderstaand schema gemaakt.

Type alarminstallatieGemiddelde prijs (incl. btw en montage)
Bekabeld: basis€ 1.200
Bekabeld: uitgebreid€ 1.700
Draadloos: basis
€ 750
Draadloos: uitgebreid€ 1.200
Hybride€ 1.000

Ook particulieren raden wij aan een alarminstallateur in te huren in plaats van zelf aan de slag te gaan. Een alarminstallateur beschikt over de nodige kennis en ervaring dat nodig is voor de aanleg van een alarminstallatie. Door deze kennis en ervaring weet de alarminstallateur vaak precies waar de inbreker toe zal slaan. Op deze manier krijgt deze inbreker geen kans.

Beveiligingsfirma alarmsysteem

Ontdek de voordeligste beveiligingsfirma en bespaar tot 40%

Het kan zo zijn dat u nog geen gebruikt maakt van beveiliging of twijfelt aan uw huidige manier van beveiligen. In beide gevallen wordt aangeraden een beveiligingsfirma in te schakelen. Maar bij het zoeken naar de geschikte alarminstallateur of beveiligingsfirma stuit u tegen tientallen firma’s bij u uit de buurt. Hoe vindt u de beveiligingsfirma met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding? Vul hier gratis en vrijblijvend ons offerteformulier in en ontvang tot 6 offertes van beveiligingsfirma’s bij u in de buurt. In 2 minuten is de aanvraag gedaan en binnen 2 werkdagen ontvangt u de offertes. Leg de offertes naast elkaar en kies zo uw beveiligingsfirma uit. Voorkom dat u teveel betaalt en maak vandaag nog gebruik van deze kans.