Deurbeveiliging

Niemand zit te wachten op ongewenste gasten voor de deur. U kunt er echter voor zorgen dat inbrekers niet eens het risico willen lopen dat ontstaat bij de inbraak op uw woning. Schaf extra deurbeveiliging aan en ervaar het gevoel van zekerheid. Lees verder over de verschillende kosten en mogelijkheden.

Kosten deurbeveiliging

Een inbraak zet uw leven behoorlijk op zijn kop. Met deurbeveiliging voorkomt u dat u onaangenaam verrast wordt. Dit doet u door slechts een aantal maatregelen te nemen waardoor u het gevaar minimaliseert. Hieronder vindt u informatie over de soorten deurbeveiliging en de hierbij horende richtprijzen.

Soorten deurbeveiligingGemiddelde prijs (incl. btw en montage
BuitenverlichtingVanaf € 50
Scharnieren€ 65 - € 75
Sloten ramen€ 40 - € 75
Sloten deuren€ 100 - € 300
Deurintercom€ 300 – € 500

U beveiligt het effectiefst door een specialist in te schakelen. Deze specialist kent de omgeving en weet precies hoe inbrekers denken. Dit inhuren hoeft echter niet de hoofdprijs te kosten. Verschillende specialisten hanteren namelijk verschillende prijzen. Hierdoor betaalt u al gauw te veel. U voorkomt dit door offertes aan te vragen van verschillende specialisten en deze met elkaar te vergelijken. Offertes aanvragen doet u bij ons binnen 2 minuten en altijd gratis en geheel vrijblijvend. Vraag daarom gratis en geheel tot wel 6 offertes aan en begin met vergelijken. Wist u dat u op deze manier tot wel 40% bespaart op uw deurbeveiliging? U bent slechts een paar muisklikken verwijderd van de voordeligste deurbeveiliging.

Deurbeveiliging mechanisme

Soorten deurbeveiliging

Je kunt zelf een aantal maatregelen nemen om het gevaar op inbraak te minimaliseren. Deze verschillende maatregelen worden onderverdeeld in 4 soorten deurbeveiliging:

 • Scharnieren
 • Buitenverlichting
 • Sloten
 • Deurintercom

Hieronder worden deze verder toegelicht.

Scharnieren
Goede scharnieren worden bij deurbeveiliging vaak onderschat. Scharnieren zijn echter net zo belangrijk als een goed slot. Naar buiten draaiende scharnieren kunnen gemakkelijk worden ontmanteld. Gebruik daarom veiligheidsscharnieren met dievenklauwen. Een dievenklauw is een pen die het kozijn in gaat. Wanneer de deur dicht zit, en op slot, kan de deur niet meer worden verwijderd.

Buitenverlichting
Inbrekers opereren graag in het donker, ongehinderd en geruisloos slaan zij dan toe. Met buitenverlichting als onderdeel van uw deurbeveiliging zet u inbrekers letterlijk in de spotlights. Plaats verschillende lampen in uw voor- en achtertuin en oprit. Op deze manier wordt uw huis een stuk minder aantrekkelijk voor mensen met grijpgrage handjes. Bij buitenverlichting worden lampen met een bewegingssensor aangeraden. Deze lampen besparen ook nog eens energie. Ook werken zij uitstekend tegen inbrekers aangezien lampen met bewegingssensoren ineens aan gaan en een afschrikkend effect hebben.

Deurbeveiliging huis

Sloten
Sloten op uw deuren en ramen zijn een essentieel onderdeel van deurbeveiliging, niet alleen wanneer u in een inbraakgevoelige buurt woont. Het hoeft namelijk maar één keer raak te zijn. Met een deurbeveiliging vertraagt u inbrekers zodanig dat zij uiteindelijk opgeven doordat de sloten hen de doorgang blokkeren. Een andere benaming voor sloten is hang- en sluitwerk. De kwaliteit van deze sloten kunt u herkennen aan het SKG keurmerk. SKG is de Stichting Kwaliteit Gevelbouw, zij beoordelen sloten op hun sterkte en duurzaamheid. Wanneer de sloten in uw deurbeveiliging het SKG logo dragen zijn zij genoeg inbraakwerend, de mate van inbraakwerendheid wordt bepaalt door het aantal sterren op de sloten. De beoordeling van SKG werkt als volgt:

 • 1 ster: standaard inbraakwerend
  Dit product is niet inbraakwerend genoeg om zelfstandig te beveiligen. Dit houdt in dat er nog een product naast gebruikt moet worden om uw woning goed te beveiligen.
 • 2 sterren: zwaar inbraakwerend
  Deze producten met twee sterren worden beschouwd als zelfstandig toepasbaar. Het binnendringen van inbrekers kunnen ze met minstens 3 minuten vertragen.
 • 3 sterren: extra zwaar inbraakwerend
  Deze producten kunnen inbrekers minstens 5 minuten vertragen.

Deurbeveiliging keurmerk

Deurintercom
Heeft u het nooit ervaren? Het is een heerlijk gevoel om te kunnen kijken wie er voor de deur staat zonder de deur daadwerkelijk open te hoeven doen. Als u hier ook van mee wilt genieten kunt u kiezen voor camerabewaking met een intercom. Met deze intercom verschaft u uzelf deze mogelijkheid. Dit is echter absoluut geen overbodige luxe. Plaats een intercom op de poortingang van de tuin en u ziet vanaf een afstand met wie u te maken heeft.

Bespaar tot 40% op uw deurbeveiliging

U kunt inbraak het effectiefste voorkomen met een deurbeveiliging. Inbrekers zullen uit frustratie of uit wanhoop hun poging al snel staken wanneer zij bij u proberen binnen te dringen. Deurbeveiliging gebruikt u optimaal door de installatie te laten verzorgen door de specialist. De specialist heeft kennis die zo ver gaat dat hij/zij in staat is zich te verplaatsen in de gedachte van de inbrekers. Specialisten uit uw omgeving hanteren echter verschillende prijzen. Zo hanteert de specialist bij u op de hoek een prijs van € 500 terwijl u in een dorp verderop voor € 400 euro geholpen wordt. Zodoende betaalt u al gauw teveel. Wij bieden u de mogelijkheid via ons tot wel 6 offertes te vergelijken en tot wel 40% te besparen. Met vergelijken komt u uiteindelijk op de voordeligste en meest geschikte deurbeveiliging voor u. Twijfel daarom niet en start met vergelijken. Het kost u slechts 2 minuten van uw tijd. Vraag hier tot wel 6 offertes aan van specialisten uit uw buurt. Beveiliging uw woning en beveilig uw portemonnee en begin direct met vergelijken.

Deurbeveiliging stel