Draadloos alarmsysteem

Voel u weer volledig veilig in huis. Investeer in een draadloos alarmsysteem, dit geeft u de nodige controle en voorkomt onaangename verrassingen. Een alarm schrikt namelijk tot 90% van de inbrekers af. Lees verder en kom alles te weten over uw draadloze alarmsysteem.

Kosten van een draadloos alarmsysteem

De techniek wordt steeds geavanceerder. Draadloze alarmsystemen worden hierdoor steeds betrouwbaarder. Draadloze alarmsystemen hebben ook veel verschillende functies en eigenschappen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw alarmsysteem op afstand te bedienen via een computer of smartphone. Dit maakt het mogelijk om beelden te bekijken terwijl u op vakantie bent. U kunt de camera zelfs op afstand besturen.
Er is echter een duidelijk verschil merkbaar tussen een basis draadloos alarmsysteem en een uitgebreid draadloos alarmsysteem. Hieronder ziet u de gemiddelde kosten inclusief btw en montage.

Type draadloos alarmsysteemKosten draadloos alarmsysteem
Draadloos: basis€ 750
Draadloos: uitgebreid€ 1.200

Het verschil tussen deze 2 draadloze alarmsystemen is dat een uitgebreid systeem meer functies geniet. Zo is het uitgebreide draadloze alarmsysteem aangesloten op de alarmcentrale. Bij alarmsituaties komen hulptroepen u tegemoet. Als u meer informatie wilt hebben over de verschillende draadloze alarmsystemen en hun prijzen, vergelijk dan offertes met elkaar. Door verschillende specialisten uit de markt naast elkaar te leggen krijgt u meer inzicht in de verschillende opties voor draadloze alarmsystemen. En dit is niet het enige voordeel. U bespaart ook nog eens tot wel 40% op uw draadloze alarmsysteem, omdat de prijzen tussen verschillende specialisten erg uit een lopen. Er niks vervelender dan er na afloop achter komen dat u te veel heeft betaald. Vraag hier tot maximaal 6 offertes gratis en vrijblijvende offertes aan van specialisten uit uw buurt. Het invullen van de opdracht omschrijving kost u slechts 2 minuten. Geld besparen was nog nooit zo eenvoudig.

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem

Kabels in uw woning, dat lijkt u helemaal niks? Met een draadloos alarmsysteem kiest u voor gemak en een eenvoudige installatie. U kunt ervoor kiezen om zelf de installatie uit te voeren, of u laat de specialist het voor u doen. Wanneer u de specialist inschakelt weet u zeker dat u het maximale uit uw alarmsysteem haalt. De specialist heeft namelijk ervaring en kan zich verplaatsen in de denkwijze van een inbreker. Op deze manier worden de kwetsbare plekken van uw woning weggewerkt.
Door technologische ontwikkelingen wordt een draadloos alarmsysteem steeds betrouwbaarder. Bovendien communiceren de onderdelen al via draadloze wifi. Dit maakt uitbreiden op elk moment veel gemakkelijker.

Batterijen

Draadloze alarminstallaties werken op batterijen. Hierdoor moet u soms even de batterijen vervangen. Hier krijgt u op tijd een melding van. Voordeel is dat uw alarminstallatie vrijwel door blijft beveiligen bij bijvoorbeeld een stroomstoring.

De voordelen van een draadloos alarmsysteem

Doordat een draadloos alarmsysteem geen kabels bevat zal het systeem makkelijk in uw interieur passen. Hierdoor is het systeem ook makkelijk te verbergen. Een ander voordeel van de batterijen is dat uw alarmsysteem door blijft beveiligen bij een stroomstoring. De batterijen en radionetwerken worden hier niet door beïnvloed. Ook is een draadloos alarmsysteem flexibel. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden. Het meeverhuizen van uw alarmsysteem is geen enkel probleem.

 • De voordelen op een rijtje:
 • past makkelijk in uw interieur
 • goed te verbergen
 • eenvoudig te installeren
 • bestendig tegen stroomstoring
 • gemakkelijk uit te breiden
 • flexibel

Basis draadloos alarmsysteem

Iets minder uitgebreid, maar ook goedkoper. Het is een afweging. Hoe veilig voelt u zich in uw woning? Met een basis draadloos alarmsysteem beschikt u over minder functies, minder sensoren en een iets minder uitgebreide beveiliging. Met minder sensoren wordt bedoelt dat u wel beschikt over de sensoren bevestigd op de deur- en ramen. Een basis draadloos alarmsysteem bestaat over het algemeen uit:

 • een centraal bedieningspaneel
 • contact sensoren voor deuren en ramen
 • een afstandbediening
 • een sirene

Uitgebreid draadloos alarmsysteem

Met een uitgebreid draadloos alarmsysteem beschikt u over een aantal functies die afhankelijk van uw woning belangrijk kunnen zijn. Bijvoorbeeld een aansluiting bij de alarmcentrale. Bij alarmsituaties komen hulptroepen u tegemoet. Ook beschikt u over één of meerdere rookmelders. Aangeraden wordt om op elke verdieping minimaal één rookmelder te plaatsen. En meer contact sensoren. Infrarode bewegingssensoren en trillingssensoren. Een uitgebreid draadloos alarmsysteem bestaat over het algemeen uit:

 • een centraal bedieningspaneel
 • contact sensoren voor deuren en ramen
 • een afstandbediening
 • een sirene
 • aansluiting bij de alarmcentrale
 • een rookmelder
 • een bewegingsmelder
 • raammagneten

Besparen op uw draadloze alarmsysteem

U heeft zich nu goed kunnen inlezen in de wondere wereld van de draadloze alarmsystemen. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje voor uw draadloze alarmsysteem? Allereerst wordt u aangeraden om een specialist in te schakelen. De specialist weet namelijk hoe de inbreker denkt en handelt. Zo weet u zeker dat u maximaal profiteert van uw alarmsysteem. Verschillende specialisten hanteren echter verschillende prijzen. De specialist bij u op de hoek hanteert bijvoorbeeld een prijs van € 700 terwijl de specialist 20 kilometer verderop voor hetzelfde draadloos alarmsysteem een prijs van € 550 rekent. Vergelijk daarom altijd de offertes. Op deze wijze weet u zeker dat u er alles aan heeft gedaan om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te behalen. Bij ons kunt u gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aanvragen van alarmsysteem specialisten die bij u in de regio werkzaam zijn. Vraag hier tot wel 6 offertes aan van de voordeligste specialisten in uw buurt, gratis en geheel vrijblijvend. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offertes en kunt u beginnen met vergelijken.

Draadloos alarmsysteem bedienen