Alarmsystemen woning prijzen

U wilt uw woning beveiligen en het liefst zo voordelig mogelijk? Dan bent u hier op het juiste adres. Vindt hier alle informatie over de soorten alarmsystemen voor een woning, prijzen die hierbij horen en bespaartips om uw woning voordelig te beveiligen van gevaren als brand en inbrekers.

Alarmsystemen voor een woning: de prijzen

Voordat u uw woning gaat beveiligen is het uiteraard handig eerst te oriënteren op de prijzen van alarmsystemen geschikt voor een woning. Betrouwbare prijsinformatie is lastig te vinden en om u wat werk uit handen te nemen hebben wij onderstaand schema alvast gemaakt. Hierin vindt u de prijzen van alarmsystemen geschikt voor uw woning inclusief montage en btw.

Type alarminstallatieGemiddelde prijs (incl. btw en montage)
Bekabeld: basis€ 1.200
Bekabeld: uitgebreid€ 1.700
Draadloos: basis
€ 750
Draadloos: uitgebreid€ 1.200
Hybride€ 1.000

De prijzen voor alarmsystemen voor een woning verschillen zoals u ziet nogal per soort. De totale prijs die u voor uw alarmsysteem zal betalen is afhankelijk van een aantal beslissingen die u maakt. Naast het soort alarmsysteem dat u verkiest, bepaalt u of u het alarmsysteem zelf aanlegt of dat u dit overlaat aan de specialist. Hoewel in eerste instantie de prijs voor het plaatsen van alarmsystemen in uw woning lager uit zal komen zodra u zelf aan de slag gaat, raden wij toch aan een specialist in te schakelen. Een alarmspecialist is namelijk in het bezit van de juiste kennis en ervaring en weet daardoor precies waar de zwakke punten op het gebied van inbraak en brand zich in uw woning bevinden. Huur daarom altijd een alarmspecialist in.
De prijzen van alarmsystemen voor uw woning zijn afhankelijk van de prijzen die de alarmspecialisten vragen. Iedere alarmspecialist hanteert een eigen prijs en hierdoor loopt het prijsverschil al op tot 40%. Maak hier optimaal gebruik van en vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van gerenommeerde alarmspecialisten bij u in de buurt. Leg de offertes naast elkaar en kies de voordeligste specialist uit. Hiermee kunt u op de totale prijs voor het alarmsysteem in uw woning al honderden euro’s besparen.

Alarmsystemen woning prijzen inbreker

Waarom deze prijzen voor alarmsystemen voor een woning?

Over het algemeen kennen we een drietal soorten alarmsystemen geschikt voor uw woning:

Draadloze alarmsystemen voor een woning

Doordat bekabeling onnodig is, liggen de prijzen van een draadloos alarmsysteem doorgaans lager dan bij de meeste soorten alarmsystemen. Gemiddelde prijzen voor draadloze alarmsystemen die geschikt zijn voor een woning, liggen tussen de € 750 en € 1.200 inclusief plaatsing en btw. Een ander voordeel van dit type alarmsysteem is het feit dat ze gemakkelijk uit te breiden zijn, in tegenstelling tot bekabelde systemen. De lagere prijs en het gemakkelijke uitbreiden verklaren waarom draadloze alarmsystemen het meest gekozen soort is.

Alarmsystemen woning prijzen

Bekabelde alarmsystemen voor een woning

De prijzen voor bekabelde alarmsystemen geschikt voor een woning liggen gemiddeld hoger dan de andere soorten. Uiteraard zorgt de aanleg van de bekabeling voor een stijging van de prijzen ten opzichte van het draadloze type. Deze bekabeling zorgt echter wel voor een belangrijk voordeel. In tegenstelling tot draadloze alarmsystemen kunnen bekabelde alarmsystemen niet verstoord worden. Daarnaast werken de meeste draadloze systemen op batterijen, waardoor u uw woning met een veilig gevoel kunt verlaten.

Hybride alarmsystemen voor een woning

Een hybride alarminstallatie in uw woning communiceert zowel draadloos als via kabels. Hybride alarmsystemen worden in woningen vaak gebruikt zodra er al bekabeling aanwezig is, maar toch uitgebreid moeten worden. Hierdoor liggen de prijzen van hybride alarmsystemen geschikt voor woningen logischerwijs tussen die van bekabelde en draadloze systemen in.

Alarmsystemen prijzen woning

Bespaar tot 40% op de prijzen van alarmsystemen voor uw woning

Brand of een inbreker in huis zijn grote gevaren voor uw veiligheid. Om deze gevaren in de kiem te smoren raden wij aan een alarmsysteem in uw woning te plaatsen. Doordat een alarmspecialist in het bezit is van zowel ervaring als de juiste kennis, bevelen wij aan deze dan ook in te huren. Op deze manier vermijdt u ieder risico. Maar een voordelige alarmspecialist vinden kan een lastige opgave zijn. Uren het internet afstruinen naar de specialist die net even wat voordeliger is dan de andere. Om u tijd en energie te besparen bieden wij u onze vergelijkingsservice aan. Deze service werkt als volgt:

De aanvraag is al na 2 minuten gedaan en binnen 2 werkdagen heeft u de offertes ontvangen. Op deze manier vindt u snel en gemakkelijk uw alarmspecialist die zowel betrouwbaar als voordelig is, zodat u met een gerust hart uw huis kunt verlaten of kan gaan slapen.