Bewakingscamera buiten

Bewakingscamera’s buiten de deur jagen inbrekers ver bij uw woning vandaan. Dit komt doordat bewakingscamera’s meer bewakingsfuncties hebben dan u denkt. Lees daarom verder en ontdek de voordelen en richtprijzen een bewakingscamera.

Kosten bewakingscamera rondom woning

De keuze voor een bewakingscamera buiten uw woning is geen eenvoudige. Door de de jaren heen zijn bewakingscamera’s steeds verder ontwikkeld. Hierdoor zijn er verschillende camera soorten ontstaan. Deze verschillende buiten bewakingscamera’s zijn hieronder te vinden in de tabel met bijbehorende prijzen.

Type bewakingscameraGemiddelde prijs per type (incl. btw en montage)
Dummy bewakingscamera€ 10 - € 45
Mini bewakingscamera€ 100 - € 400
Dome bewakingscamera€ 150 - € 400
Bullet bewakingscamera€ 200 - € 400
Bestuurbare bewakingscamera€600 - 800

Zoals u kunt zien lopen de prijzen van bovenstaande bewakingscamera’s erg uiteen. Dit komt doordat de verschillende buitencamera’s verschillende eigenschappen beheersen. Dit maakt het combineren van verschillende soorten buiten bewakingscamera’s een echte aanrader.

Voordelige camerabewaking

Het plaatsen van een bewakingscamera buiten de deur wordt vaak niet secuur genoeg gedaan. Het is essentieel om de plaats van de bewakingscamera zo goed mogelijk door te denken. Iemand die dit denkproces perfect beheerst is de specialist bij u in de buurt. Hij weet precies hoe inbrekers denken en toeslaan en is niet voor niets ‘de expert’. Twijfel daarom niet om de installatie te laten verzorgen door de specialist. Dit betekent echter niet dat u de hoofdprijs moet betalen. Wij maken het nog mooier voor u, via ons kunt u binnen 2 minuten tot wel 40% besparen. Dit doet u door de specialisten met elkaar te vergelijken. Op deze manier ziet u overzichtelijk wie het voordeligst is. Bespaar hierdoor en vraag gratis en geheel vrijblijvend offertes aan via ons. Voor slechts een paar muisklikken houdt u tot 40% extra in uw portemonnee. Dit kunt u beter in uw gezin of hobby’s stoppen.

Type bewakingscameraGemiddelde prijs per type (incl. btw en montage)
Dummy bewakingscamera€ 10 - € 45
Mini bewakingscamera€ 100 - € 400
Dome bewakingscamera€ 150 - € 400
Bullet bewakingscamera€ 200 - € 400
Bestuurbare bewakingscamera€600 - 800

Voordelen per buiten bewakingscamera

Elk type bewakingscamera buiten uw woning zorgt voor meer bewaking. Lees verder en ontdek op wat voor manier deze bewakingscamera uw woning beschermen.

Dummy bewakingscamera

Met een dummy bewakingscamera jaagt u inbrekers ver bij uw woning vandaan. Een dummy bewakingscamera is net echt. Het is namelijk geen echte camera, hij lijkt alleen erg veel op een normale bewakingscamera. Deze namaak bewakingscamera is makkelijk verkrijgbaar en erg goedkoop.

Mini bewakingscamera

Deze bewakingscamera heeft een compleet andere werking. In plaats van inbrekers af te schrikken, werkt deze camera als een spion. Daarom wordt dit type camera ook vaak een spycam genoemd. Omdat hij zo onopvallend is worden de inbrekers verrast. Een spycam is goedkoop maar beschikt toch over een hoge resolutie.

Bullet bewakingscamera

De bullet camera is wel bedoeld om inbrekers af te schrikken. Ook is is deze bewakingscamera capabel om hogere beeldresolutie te dragen. De buitencamera levert duidelijke beelden en beschikt over een draaifunctie die de camera erg flexibel maakt. Terugkijken van de beelden kunt u altijd via de harde schijf of server regelen.

Dome bewakingscamera

Een camera in de vorm van een bol, 360˚ draaibaar en erg inbreker proof, dat is de dome bewakingscamera. Met dome bewakingscamera’s buiten en rondom uw woning pakt u uw beveiliging pas echt serieus aan. Om de lens zit een glazen bol met geblindeerd glas. Achter dit glas verschuilt zich eventuele infrarood verlichting.

Bestuurbare bewakingscamera

Dit is de meeste geavanceerde camera. Met de bestuurbare bewakingscamera buiten uw huis komt geen inbreker ongesignaleerd langs uw camerabewaking. Een uitgebreide bestuurbare camera beschikt over bewegingsdetectoren waardoor de camera meedraait met bewegingen. Ook kunt u voorkeursposities instellen waardoor de camera kan wisselen tussen belangrijke posities. Lichtinval en de zon hebben geen vat op deze bewakingscamera want hij past zich automatisch aan en stelt zich automatisch scherp.

Bewakingscamera buiten

Combineer voor maximale camerabewaking

Een pakket samenstellen met verschillende bewakingscamera’s die buiten uw woning alles in de gaten houden zorgt voor de meest volledige inbraakbescherming. Zo kunt u verschillende camera’s met verschillende kwaliteiten over uw terrein verspreiden.

Plaatsing van uw bewakingscamera’s buiten

De plaatsing van uw bewakingscamera buiten en rondom uw woning is essentieel. Voor het plaatsen van bewakingscamera’s willen wij u een aantal handige tips meegeven:

  • Gebruiksinformatie stickers: Bewakingscamera’s werken preventief. Dit houdt in dat zij ook een afschrikkend effect hebben op inbrekers. Met stickers waarop bijvoorbeeld staat ‘’camerabewaking’’maakt u het goed zichtbaar dat uw woning omringd is door buiten bewakingscamera’s.
  • Plaats de bewakingscamera set in een hoek: Een bewakingscamera heeft een kijkhoek, maar ook een dode hoek. Zorg dat de kijkhoek optimaal gebruikt wordt en dat de camera daarnaast onbereikbaar is.
  • Plaats de bewakingscamera niet boven een raam of deur: Via een raam of deur kan een bewakingscamera relatief eenvoudig onklaar gemaakt worden.
  • Plaats de bewakingscamera niet te hoog: Wanneer uw buitencamera teveel van boven filmt zult u wel zien dat er iemand loopt, maar niet wie er loopt.
  • Houd rekening met de zon of lichtinval: Te veel licht of de zon kan het beeld van de camera overbelichten, hierdoor wordt het beeld grotendeels of helemaal wit. Bij infraroodcamera’s moet u uitkijken voor buitenlampen. Deze maken het beeld zwart.
  • Roep de hulp in van een specialist: Door de hulp in te roepen van de specialist weet u zeker dat u het maximale uit uw bewakingscamera buiten en rondom uw woning haalt. De specialist heeft de ervaring die uw beveiliging nog veiliger maakt.

Bewakingscamera buiten beelden

 

Bespaar tot wel 40% op uw bewakingscamera buiten

Verschaf uzelf het genot om altijd en overal te kunnen kijken wat de status buiten en rondom uw woning is. Bewakingscamera’s buiten uw woning bieden u veiligheid, controle en overzicht. Komt het toch tot een inbraak? Dan heeft één van uw bewakingscamera’s genoeg beeldmateriaal waarna de politie de dader opspoort. Op uw nieuwe bewakingscamera kunt u via ons tot wel 40% besparen. Dit doet u door via ons verschillende offertes van specialisten uit uw buurt met elkaar te vergelijken. Via ons kunt u namelijk binnen 2 minuten tot wel 6 offertes aanvragen. Zo ziet u overzichtelijk de voordeligste optie voor u. Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend tot wel 6 offertes aan. Bewakingscamera buiten uw huis bewaken uw woning, vraag offertes aan via ons en wij bewaken uw portemonnee.

Bewakingscamera buiten bord