Alarmsystemen Aalst

Woont u in Aalst, is uw woning nog niet voorzien van een alarmsysteem en wilt u hier alles over te weten komen? Dan bent u op het goede adres. Aalst staat bekend als een stad waar veel inbraken voorkomen. Lees hier alles over de alarmsystemen die Aalst te bieden heeft.

Kosten alarmsystemen Aalst

Alarmsystemen zijn ook in Aalst verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. En bij ieder soort alarmsysteem hoort een andere prijs. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals het materiaal en de montage. Om u een overzicht te bieden van de totaalprijs voor de aanleg van de soorten alarmsystemen in Aalst, is onderstaand schema opgesteld.

Type alarminstallatieGemiddelde prijs (incl. btw en montage)
Bekabeld: basis€ 1.200
Bekabeld: uitgebreid€ 1.700
Draadloos: basis
€ 750
Draadloos: uitgebreid€ 1.200
Hybride€ 1.000

De prijzen van de alarmsystemen in Aalst verschillen dus nogal per soort alarmsysteem. Houdt daarnaast rekening met het feit dat iedere specialist een eigen prijs hanteert. Wilt u zeker weten wat u betaalt voor één van deze alarmsystemen in Aalst? Contacteer dan een alarm specialist. De specialist is in het bezit van de juiste kennis en ervaring en weet daardoor goed wat de totaalprijs zal zijn. Daarnaast weet deze specialist precies wat de zwakke plekken zijn in uw woning als het om inbraak gaat. Aalst is een van de meest inbraakgevoelige plaatsen van België dus neem geen enkel risico op uw inboedel en/of gezin en huur een specialist in voor de installatie van het alarmsysteem. De prijs van een specialist verschilt tot 40% ten opzichte van andere specialisten op het gebied van alarmsystemen in Aalst. Hoe vindt u snel en gemakkelijk een voordelige specialist? Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van experts die gespecialiseerd zijn in de aanbreng van alarmsystemen in Aalst. Leg de offertes naast elkaar en kies de meest voordelige specialist uit. De aanvraag duurt slechts 2 minuten en in 2 werkdagen ontvangt u de offertes al.

Waarom zijn alarmsystemen in Aalst nodig?

Uit onderzoek in 2014 is gebleken dat de provincie Oost-Vlaanderen één van de meest inbraakgevoelige provincies is van België. In onderstaande afbeelding is te zien dat Oost-Vlaanderen zelfs de meeste inbraken kent van Vlaanderen, op de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant na. Aalst bevindt zich in het gebied dat hieronder is aangeduid als Gent. Hier vinden maar liefst 1,26 inbraken plaats per 100 huizen per jaar. Er is dus een relatief grote kans dat uw huis hiertussen zit. De aanleg van alarmsystemen in Aalst is daarom noodzakelijk om de veiligheid van uw inboedel of gezin te waarborgen.

Type alarmsystemen

Ook tussen de alarmsystemen in Aalst wordt onderscheid gemaakt. Zo is er sprake van een drietal soorten alarmsystemen:

 • Bekabelde alarmsystemen: Bekabelde alarmsystemen zijn over het algemeen wat voordeliger dan andere soorten alarmsystemen. Een ander voordeel van een alarmsysteem dat bekabeld is, is de betrouwbaarheid ten opzichte van draadloze of hybride systemen. Zodra u de bekabeling heeft aan laten leggen door een specialist, heeft u hier geen omkijken meer naar.
 • Draadloze alarmsystemen: Houdt u niet van kabels in huis en bent u een liefhebber van een strak design? Dan is een draadloos systeem een goede optie voor u. De onderdelen van zo’n systeem communiceren via wifi. Doordat er geen kabels gebruikt worden is het uitbreiden van het systeem een stuk gemakkelijker. Een draadloos alarmsysteem verbruikt haar energie vaak uit batterijen. Ondanks dat u een melding krijgt als deze dreigen leeg te gaan, moet u deze dus wel goed in de gaten houden.
 • Hybride alarmsystemen: Bent u al in het bezit van bestaande kabels? Maar wilt u deze kabels niet verder uitbreiden? Dan is het een logische én voordelige keuze om te gaan voor een hybride alarmsysteem. U profiteert hiermee van de bestaande kabels en het uitbreiden zal toch gemakkelijk gaan.

Alarminstallatie

Een basis alarmsysteem of een uitgebreid systeem

Net zoals in andere steden worden de alarmsystemen in Aalst verdeeld in een tweetal groepen:

Een basis alarmsysteem

 • Een centraal bedieningspaneel
 • Contact sensoren voor deuren en ramen
 • Een sirene

Een uitgebreid alarmsysteem bestaat over het algemeen uit:

 • Een centraal bedieningspaneel
 • Contact sensoren voor deuren en ramen
 • Een sirene
 • Aansluiting bij een alarmcentrale
 • Rookmelder
 • Bewegingsmelder
 • Raammagneten

Alarminstallatie aalst

40% besparen op alarmsystemen in Aalst

In België worden zo’n 200 inbraken per dag gepleegd en het gebied Aalst en omstreken is een van de meest inbraakgevoelige delen van België. Wilt u uw inboedel zowel kwalitatief als voordelig beschermen? Huur dan een ervaren maar voordelige alarmspecialist in voor de aanleg van alarmsystemen in Aalst. Zo’n specialist weet door zijn kennis en ervaring precies wat de gevoelige delen zijn van uw woning als het gaat om inbraak of brand. Iedere specialist hanteert een eigen prijs. Zo loopt het prijsverschil tussen de specialisten op het gebied van alarmsystemen in Aalst al op tot 40%. Hier optimaal gebruik van maken? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van specialisten bij u uit de buurt. Leg de offertes naast elkaar en kies vervolgens de meest voordelige specialist uit. De aanvraag is in 2 minuten gedaan en slechts na 2 werkdagen ontvangt u de offertes. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en vraag vandaag nog offertes aan via onze gratis en vrijblijvende service.