Alarmsystemen Limburg

Voelt u zich thuis niet veilig in Limburg? Dit valt goed te begrijpen. Regionaal onderzoek heeft uitgewezen dat Limburg te maken heeft met bovengemiddeld veel woninginbraken de afgelopen maanden. Lees meer over deze inbraak stijging en over de alarmsystemen in Limburg waar u uit kunt kiezen in dit artikel.

Alarmsystemen Limburg

Kosten alarmsystemen Limburg

De kosten van alarmsystemen in Limburg lopen flink uiteen. Dit hangt onder andere af van het soort alarmsysteem. Per soort verschilt ook de moeilijkheidsgraad van de installatie. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per type alarmsysteem.

Type alarmsysteemGemiddelde prijs per type (incl. btw en montage)
Bekabeld: basis€ 1.200
Bekabeld: uitgebreid€ 1.700
Draadloos: basis€ 750
Draadloos: uitgebreid€ 1.200
Hybride€ 1.000

Woont u in de provincie Limburg en voelt u zich niet langer veilig in uw woning? Beveilig dan uw gezin, uw bezittingen en zeg uw angst maar gedag. Wanneer u op zoek bent naar alarmsystemen in Limburg dan merkt u al snel dat er veel verschillende soorten van beveiligen zijn. Per soort bepaalt u of u zelf de installatie gaat verzorgen of dat u het laat doen door een specialist uit uw buurt. Aangeraden wordt om het te laten doen door een specialist. De specialist heeft ervaring in de markt en kan zich verplaatsen in de gedachtegang van de inbreker. Hierdoor haalt u het maximale uit uw alarmsysteem. Kies de specialist uit uw buurt met de beste prijs- kwaliteit verhouding. Op deze manier weet u zeker dat u niet te veel betaald en dat u waar krijgt voor uw geld. Sterker nog u bespaart door het vergelijken tot wel 40%. U kiest deze specialist door de offertes van de verschillende specialisten te vergelijken. Bij ons doet u dit al binnen 2 minuten. Tijd en geld besparen was nog nooit zo makkelijk. Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van betrouwbare specialisten bij u uit de regio. Ontvang deze offertes binnen 2 werkdagen in uw mailbox.

Type alarmsystemen

Hieronder worden de verschillen tussen bekabelde en draadloze alarmsystemen beschreven. Wat past het beste in uw woning?

 • bekabeld: Bekabelde alarmsystemen zijn te vinden in de lagere prijsklasse. Ook zijn zij enorm betrouwbaar. Alle onderdelen zijn via kabels verbonden dit maakt het systeem erg duurzaam, als u het alarmsysteem eenmaal heeft geplaatst hoeft u er niet meer naar om te kijken.
 • draadloos: Als u niet van kabels in het zicht houdt kunt u beter voor een draadloos alarmsysteem kiezen. Onderdelen van dit systeem communiceren via wifi. Ook is uitbreiden op elk moment mogelijk. Draadloze alarmsystemen werken op batterijen. Enige wat u hoeft te doen is de batterijen te vervangen wanneer u de melding ontvangt dat ze leeg zijn.
 • hybride: Als u bekabeld en draadloos wilt combineren is een hybride alarmsysteem echt wat voor u. Hiermee profiteert u van de al aanwezige kabels. Als u later wilt uitbreiden kan dit ook heel gemakkelijk.

Alarmsystemen Limburg

Basis alarmsysteem versus uitgebreid alarmsysteem

Over het algemeen is elk type alarmsysteem verkrijgbaar in een basis variant en een luxe uitgebreide variant. Wat er onder basis en uitgebreid wordt verstaan is hieronder weergegeven.
Een basis alarmsysteem bestaat over het algemeen uit:

 • een centraal bedieningspaneel
 • contact sensoren voor deuren en ramen
 • een sirene

Een uitgebreid alarmsysteem bestaat over het algemeen uit:

 • een centraal bedieningspaneel
 • contact sensoren voor deuren en ramen
 • een sirene
 • aansluiting bij een alarmcentrale
 • rookmelder
 • bewegingsmelder
 • raammagneten

Het grote voordeel van het uitgebreide alarmsysteem is de aansluiting op de alarmcentrale. Wanneer er een gevaarlijke situatie dreigt, word de alarmcentrale benaderd en komen hulptroepen u tegemoet.

Inbraken in Limburg

Afgelopen 10 jaar bleef het aantal woninginbraken in Limburg nagenoeg constant. Echter dit jaar zijn er een derde meer woninginbraken. In de politiezone HAZODI (Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek) zijn dit jaar 153 woninginbraken gemeld. Dit zijn er 42 meer dan vorig jaar (111). De kans dat er bij u wordt ingebroken kunt u aanzienlijk verkleinen door een alarmsysteem in huis te halen.

Specialisten uit Limburg

Specialisten staan voor u klaar met een advies op maat. Ook beschikken zij over vergaande prijsinformatie. Voordeel van een specialist uit Limburg is dat deze specialist bekend is met de provincie, waardoor hij meer kennis heeft dan een landelijke specialist. Ook is de afstand korter voor de specialist, dit zorgt voor meer flexibiliteit en lagere voorrijkosten.

Vergelijk en bespaar tot wel 40%

Bent u overtuigd van de voordelen die alarmsystemen in Limburg u bieden? Dan helpen wij u graag om de volgende stap te nemen. U kunt namelijk flink besparen op uw favoriete alarmsysteem in Limburg. Door de verschillende prijzen van de verschillende aanbieders naast elkaar te leggen heeft u een goed overzicht van de prijzen. Hiermee voorkomt u dat u er pas later achter komt dat u te veel heeft betaald. Vergelijk daarom altijd offertes van specialisten uit Limburg. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend met één aanvraag tot maximaal 6 offertes toegestuurd te krijgen. Bovendien bespaart u tot wel 40% op de totale investering als u vergelijkt. Vergelijk hier gratis en geheel vrijblijvend tot wel 6 offertes van de specialisten uit uw buurt. Ga op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en bespaar uzelf een hoop moeite en geld.

Alarmsystemen Limburg